Om oss

Om Terna

Daglig leder
Ola Flyum er regissør, forfatter og journalist og flyttet til Sula i 2012. Hans familie bodde i mange år i Sula fyrvokterbolig. I 2019 tok han over driften av Terna brygge.
Kortreist fisk
Terna brygge forsøker å by på «heimfisket». Kokken vil by på nye og spennende varianter av den lokale fangsten.
Servitør
Erla Hilstad Flyum er Olas datter og er hans stedfortreder. Hun arbeider til vanlig som filmklipper, men har mye erfaring fra pub og restaurant. På sommeren er hun travel med å drifte Terna sammen med familien.
Sommergleder
Når vi nærmer oss sommeren vil vi også by på reker, krabbe, sjøkreps og blåskjell.
Kvitbrygga
For større grupper kan vi servere maten i vår nyrestaurerte storstue, Kvitbrygga. Omkring 100 personer kan vi servere der.
Kokken
Terna brygges sjefskokk for sesongen 2020 er Evaldas Zumeris fra Litauen. Han var også vår dyktige kokk i fjor og vi er svært glade for at han kommer tilbake. Evaldas elsker havet og var i åtte år profesjonell fotballspiller i Øst-Europa. Etter forballen utdannet seg til servitør og kokk. Evaldas har også arbeidet på restauranter i England og på Dolmsundet hotell via Ansnes brygger.
Konserter
Terna brygge arrangerer også en rekke konserter gjennom året. I fjor var det Vidar Busk og venner som løftet taket.
Previous slide
Next slide

Terna brygge ligger på den idylliske øya Sula i Frøya kommune – rett vest for Trondheim. Brygga består av en restaurant, pub og konsertlokale på Sula hurtigbåtkai. Ny daglig leder fra 1. jan 2024 er Kirsti Bekken. 

Om restauranten

Terna brygge ligger på Sula hurtigbåtkai. Her serveres mat for alle,  fra påske og helger utover. Det er åpent alle dager i sommersesongen, se våre åpningstider. Vi ligger midt i matfatet, satser på fisk og sjømat, mange ganger levert rett fra båten. Vi vil også bruke mange av de gode produsenter som er på Frøya og omegn. Vi satser på god mat og drikke, hyller det tradisjonelle som sild og potet, med en liten vri. Vi arrangerer konserter og annen underholdning, nytt AV utstyr på stedet, så her kan du ta med deg dine kollegaer til teambuilding og gode opplevelser. Ta kontakt så skreddersyr vi det etter deres behov.  Følg med på vår nettside og facebook om åpningstider, konserter og arrangement;  ternabrygge.no 

På Sula er det mange muligheter for opplevelser, alt fra å nyte naturen og være nært uværet og overnatting på spektakulære steder. Det kan organiseres guiding, dere kan besøke fiskeværsmuseet og de flotte galleriene/atelieene vi har her ute. 

Kontaktinfo

Adresse:
Butikkveien 1b
7280 Sula

Mobil: Kirsti Bekken:  91321337

Mobil: Øystein Flatval-Larsen: 91152699

Epost: kirstibekken@gmail.com

Nettside:
www.ternabrygge.no 

 

Sosiale medier:

Tusen takk til fotograf Cecilie Rego som har tatt bildene på nettsidene våre.