Om Terna

Daglig leder
Ola Flyum er regissør, forfatter og journalist og flyttet til Sula i 2012. Hans familie bodde i mange år i Sula fyrvokterbolig. I 2019 tok han over driften av Terna brygge.
Kortreist fisk
Terna brygge forsøker å by på «heimfisket». Kokken vil by på nye og spennende varianter av den lokale fangsten.
Servitør
Erla Hilstad Flyum er Olas datter og er hans stedfortreder. Hun arbeider til vanlig som filmklipper, men har mye erfaring fra pub og restaurant. På sommeren er hun travel med å drifte Terna sammen med familien.
Sommergleder
Når vi nærmer oss sommeren vil vi også by på reker, krabbe, sjøkreps og blåskjell.
Kvitbrygga
For større grupper kan vi servere maten i vår nyrestaurerte storstue, Kvitbrygga. Omkring 100 personer kan vi servere der.
Kokken
Terna brygges sjefskokk for sesongen 2020 er Evaldas Zumeris fra Litauen. Han var også vår dyktige kokk i fjor og vi er svært glade for at han kommer tilbake. Evaldas elsker havet og var i åtte år profesjonell fotballspiller i Øst-Europa. Etter forballen utdannet seg til servitør og kokk. Evaldas har også arbeidet på restauranter i England og på Dolmsundet hotell via Ansnes brygger.
Konserter
Terna brygge arrangerer også en rekke konserter gjennom året. I fjor var det Vidar Busk og venner som løftet taket.
Previous
Next

Terna brygge ligger på øya Sula i Frøya kommune – rett vest for Trondheim. Brygga består av en restaurant, pub og konsertlokale på Sula hurtigbåtkai. Ny daglig leder fra april 2019 er Ola Flyum.

Om restauranten

Terna brygge ligger på Sula hurtigbåtkai. Vi serverer mat alle helger fra påske og har åpen restaurant og pub alle dager i sommersesongen. Vi forsøker å bruke kortreist mat, mye fisk, men har også burgere og kjøttretter. Følg med på vår nettside og facebook om åpningstider, konserter og fester. ternabrygge.no 

Vi organiserer også guiding til Fyrmesterhuset, Ragnar Thorseths styrhus, Atelier Staangsund, Sula fiskeværsmuseum, Rakvedmuseet med verdens største flaskepostsamling og besøk til de spesielle sjåene.

Kontaktinfo

Adresse:
Butikkveien 1b
7280 Sula

Mobil: Ola Flyum: 971 10 574

Mobil: Edvin Paulsen: 930 62 527

Epost: Ola.flyum@gmail.com

Nettside:
www.ternabrygge.no 

 

Sosiale medier:

Tusen takk til fotograf Cecilie Rego som har tatt bildene på nettsidene våre.