Om oss

Ola & Ola
Ola Flyum og Ola Sirus Skjåk-Bræk har gått sammen om et spennende samarbeid om drift av Terna brygge.
Ola Sirus Skjåk-Bræk er daglig leder av Ansnes brygger på Hitra, har ansvaret for all matlaging på Sula. Den perfekte vert som elsker å slå av en prat med gamle og nye gjester.
Ola Flyum er daglig leder og gleder seg til å servere god mat, drikke og konsertopplevelser på Terna brygge. Ola har sterke røtter på Sula ettersom hans bestefar arbeidet på Sula fyr i 26 år. Hans familie vokste også opp på fyret.
Lisa Angelica Rønning
Lisa er sous-chefved Ansnes Brygger. Hun elsker jobben sin, vet hvordan hun vil ha det, og er spesielt inspirert når hun får sette sammen spennende kombinasjoner og småretter.
Jaroslav Wisdom
Jaroslav har en variert bakgrunn fra kjøkken i store deler av verden. Jaroslav er supereffektiv på kjøkkenet, har en genuin interesse for kokkeyrket, og elsker ild og røyk.
Henrik Skjåk-Bræk
Henrik er bacalao-spesialisten vår. Han har laget utallige liter bacalao, og den siste blir alltid den beste så langt.
Henrik Widqvist
Henrik startet på Ansnes våren 2019, og han har variert erfaring fra ulike kjøkken i norden. Han er en feinschmecker, og er en meget dyktig kokk.

Terna brygge ligger på øya Sula i Frøya kommune – rett vest for Trondheim. Brygga består av en restaurant, pub og konsertlokale på Sula hurtigbåtkai. Ny daglig leder fra april 2019 er Ola Flyum og kjøkkensjef er Ola Sirus Skjåk-Bræk ved Ansnes brygger

Terna Brygge har nå stengt for matservering frem til vi åpner igjen neste påske. 

 

Reisen til Sula

Vi anbefaler reisende å bruke AtBs reiseplanlegger eller ringe reiseopplysningen på tlf. 177. Enkelte avganger fra Trondheim jernbane og hurtigbåtterminal korresponderer helt ut til Sula. 

Merk: Det er to anløpssteder på Sula. Sula ferjekai ligger 2 kilometer fra øyas sentrum og dette er det eneste anløpsstedet for de med bil.

Det andre anløpsstedet er Sula hurtigbåtkai som er kun for passasjerer og gods.

I helger og på sommeren anbefaler vi å sette igjen bilen på gratis parkeringen ved Dyrøy ferjeleie. Da er man sikret å komme seg til og fra øya.

Kontaktinfo

Adresse:
Butikkveien 1b
7280 Sula

Mobil:
Ola Flyum: 971 10 574
Ola Sirus Skjåk-Bræk: 982 88 820

Epost:
Ola.flyum@gmail.com
ola@ansnesbrygger.com

Nettside:
www.ternabrygge.no 
ansnesbrygger.com

 

Sosiale medier:

Tusen takk til fotograf Cecilie Rego som har tatt bildene på nettsidene våre.