Fiskelykken til de lokale fiskerne
avgjør hva som er dagens fisk!
med hjemmelaget coleslaw og fries.
Serveres fredager.
(E, Sp, Se)
Ferskfisk- og/eller saltfiskbaill laget av hvit fisk.
Baillen serveres med rotmos, bacon og poteter.
Serveres ikke onsdager.
(F, M, By, Hv)
Storfekjøtt av høyrygg med bacon, cheddar, tomat, sylteagurk, rødløk, salat, hjemmelaget dressing og fries.
(M, Hv, E, Sp, So, Se)
Hvit fiskeburger med cheddar, salat, agurk og remuladedressing. Serveres med fries og løkringer.
(F, M, Hv, E, Sp, So)
Soyaproteinbasert burger med
salat, ruccola, tomat, karamellisert rødløk,
gulrotpuré og fries.
(Hv, Se, So)
Fritert lokalfisket hvit fisk.
Serveres med hjemmelaget remulade og fries.
Serveres onsdager
(F, Hv, E, Sp)
med fries og aioli.
Serveres torsdag-søndag.
(B, Su, M, E)
med dagens råvarer og focaccia.
Serveres ikke onsdager.
(Hv, Ru, M, E, So)
med blåskjell, hvitfisk og serveres med focaccia.
(Sk, F, Hv, Ru, M)
(Hvitvin, Tyskland)
(Frankrike)
(Frankrike)
(Frankrike)
(Rødvin, Frankrike)
(Frankrike)
(Rødvin, Australia)
(Rødvin, Portugal)
(Rødvin, Portugal)
(musserende, Italia)
(Champagne, Frankrike)
(Frankrike)
Hv – hvete/wheat,
M – melk/milk,
E – egg,
Sp – sennep/mustard,
Se – sesamfrø/sesame seeds,
S – soya,
Sk – skalldyr/clams,
Gl – Gluten,
B – bløtdyr/molluscs,
F – fisk/fish,
P – peanøtter/peanuts,
N – nøtter/nuts,
C – sitrus/citrus,
Se – selleri/celery,
Su – sulfitt,
Lu – lupin,
Le – belgfrukt/legume,
Sv – svoveldioksid/sulfur,
By – bygg/barley