Serveres med poteter, brokkoli og en saus med paprika og chorizo.
(Se, Sp)
Lokalfisket fisk serveres med kremet saus med grønnsaker og poteter.
(F, M, Gl, Sk, B, Se)
med brød og aioli.
(B, Sv, M, E, Gl)
Storfekjøtt med bacon, cheddar, tomat, sylteagurk, syltet rødløk, salat, dressing og fries.
(M, Gl, E, Sp, S, Se)
Soyaproteinbasert burger med
salat, ruccola, tomat, karamellisert rødløk og fries.
(Gl, Se, S)
Fritert lokalfisket hvit fisk.
Serveres med remulade og fries.
(F, Gl, E, Sp)
Serveres med brød.
(Se, Sp, Sk, F, M, S, Gl, B)
med blåskjell, hvitfisk og serveres med varmt brød.
(Sk, F, Gl, Ru, B, M)
med dagens råvarer og focaccia.
(Gl, M, E, S)
(E, M)
Øl fra Terje Tysland
(Frankrike)
(Frankrike)
Kraftig, preg av modne mørke bær, urter og lakris, litt varm ettersmak (Australia).
(musserende, Italia)
(Champagne, Frankrike)
(Biodynamisk perlende rosévin, Østerrike)
Mangopuré, lys rom og 7 UP.
Jameson whiskey, Gammel Dansk og limejuice.
Gl – gluten,
M – melk/milk,
E – egg,
Sp – sennep/mustard,
Sf – sesamfrø/sesame seeds,
S – soya,
Sk – skalldyr/clams,
B – bløtdyr/molluscs,
F – fisk/fish,
P – peanøtter/peanuts,
N – nøtter/nuts,
Se – selleri/celery,
Lu – lupin,
Sv – svoveldioksid/sulfur,