Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Ekstrakonsert med Hans Rotmo på Terna brygg

14. juli kl. 14:00 - 17:30

kr.540,00

Konserten med Vømmølbasen & Porcelen Band lørdag er utsolgt, men nå legger vi ut billetter til en ekstrakonsert søndag 14. juli på Sula. Arrangementet er på Terna brygge og i samarbeid med Sula rorbuer og havhotell.

Det er en rekke milepæler som passeres ved dette besøket. Foruten at det er er første gang han spiller på Sula, er det 45 år siden debutskiva «Vømmøl’n», og 35 år etter «Vømmølåret».

Det er et nytt band som nå er i studio for å spille inn det fjerde Vømmøl-albumet. Albumet kommer neste år og vil ha samme utgangspunkt som den tredje plata; Vømmølåret». Her tok Rotmo for seg Vømmøldalen slik den så ut 10 år etter at den ble kjent.

Hans Rotmo fikk for noen år siden kreft og hadde egentlig gitt opp konsertvirksomheten, men er i dag frisk og i storslag. Nå får vi høre mer om hvordan det gikk med sagbruksmester Gyldentann, Stranda sag og høvleri, arbeidslaget hass Johannes Johansen, og de andre karakterene i Vømmølbygda og Porcelenstrand.

De som fikk oppleve han i august sammen med Terje Tysland på Oppdal, så en opplagt og spillesugen artist, hvor det var plass både til latter og vemod. Spennet i repertoaret er stort med sanger som den hysterisk morsomme «Litjkar´n», vakre «Vinterbruden» og vemodige «Vømmøldalens siste vår».

Hans Rotmo gir også Terje Tysland mye av æren for at han på nytt spiller konserter. Forøvrig var begge konsertene med Terje Tysland utsolgt på kort tid.

Detaljer

Dato:
14. juli
Tid
14:00 - 17:30
Kostnad:
kr.540,00

Arrangør

Terna Brygge
Telefon:
97110574
Epost:
ola.flyum@gmail.com
Hjemmeside:
http://www.ternabrygge.no

Sted

Terna brygge